Салон не будет работать с 15 по 31 июля, в связи с ежегодным отпуском.

tijana ilić logo sajta

UMEĆE I NEPRESTANO TRAGANJE ZA NOVIM INSPIRACIJAMA

TERMIN ZA FRIZURU

Tijana Ilić, sa više od dve decenije iskustva u frizerskoj industriji, neprestano unapređuje svoje stručno znanje od 1999. godine. 

Kao dobitnica brojnih priznanja Tijana Ilić je stekla status stručnjaka u svojoj profesiji. Njena posvećenost, tehnika, i profesionalizam garantuju da svaki posetilac studija izađe zadovoljan.

Zakažite termin i prepustite se iskustvu vrhunskog friziranja u salonu Tijane Ilić.

INDIVIDUALNA EDUKACIJA

Tijana neprestano traga za novim izvorima inspiracije, nalazi ih na krajnje neobičnim mestima. Izuzetno je stručna i kreativna i posle 25. godine radnog iskustva, poznaje tajne uspešnosti u ovom poslu!

U zavisnosti od oblasti za koju ste zainteresovani, program je prilagođen isključivo vašim potrebama. Stečeno znanje i veštine moći ćete odmah da primenite i bolje naplatite svoj rad.

Ako želite da izgradite autentičnost i prepoznatljivost u svom frizerskom poslu, individualna edukacija je pravo rešenje za vas!

WORKSHOP SA TIJANOM

U frizerskom svetu, jedna od najlepših stvari je pratiti aktuelne trendove. Edukacija u raznim oblastima frizerskog posla postaje ključna jer nam pomaže da ostanemo u koraku sa vremenom. 

Frizura, kao bitan deo ženskog stila, predstavlja poseban izraz ličnosti, stoga je važno da joj posvetimo pažnju i uživamo u kreativnom izražavanju.

Workshop sa Tijanom namenjen je frizerima koji žele da se usavrše u pravljenju svečanih frizura i kreativcima i umetnicima koji žele da prošire polje svog rada i prate aktuelne trendove. Naučite da pripremite dugotrajan i lep izgled za kratko vreme.

STRUČNA PRAKSA

Frizerski zanat tradicionalno se učio putem sistematskog i praktičnog obučavanja kroz razne mentorske programe, gde je učenik imao priliku da praktično stiče znanja i gleda svog učitelja na delu. Kroz takav primer, najbolje se usvajao zanat. 

Iskoristite priliku da čujete savete koje drugi vrhunski frizeri čuvaju. Volontiranje je najbrži i siguran put do uspeha.

FRIZURE

BRENDOVI

FRIZURE

EDITORIJALI

Салон Тияны Илич занимает более 100 м² - находится на тихой улице в центре Белграда, по адресу Палмотичева 18а. Студия оборудована современным оборудованием и препаратами от известных мировых производителей.

АДРЕС
КОНТАКТЫ

Телефон: +381 63 77 80 104
Е-маил: office@tijanailic.com

ЧАСЫ РАБОТЫ

Ponedeljak: 09-16h
Uto-Petak: 13-20h
Subota: 09-16h

by Seosajt