Salon neće raditi od 15. do 31. jula, zbog godišnjeg odmora.

Tijana Ilić & Đuka Ivanović

Prvi gost predavač u Klubu umetnika frizera je bila Đuka Ivanović, koja je postavila standarde avangarde na modnoj sceni u bivšoj Jugoslaviji i Srbiji. Đukine i Tijanine frizure krase naslovne strane magazina, mogu se videti na modnim pistama, u reklamama i muzičkim spotovima. A seminar svečanih frizura, koji je održan 18. decembra, je bio jedinstvena prilika da kolegama frizerima prenesu svoje znanje i veštine koje su decenijama sticale.

Đuka Ivanović

Svoju karijeru je započela pre više od pola veka, a 1976. godine je bila deo ekipe koja je osvojila drugo mesto na Svetskom takmičenju u Parizu. Postavila je standarde avangarde na modnoj sceni u bivšoj Jugoslaviji i Srbiji i važi za najmaštovitijeg frizera na ovim prostorima.

Predugačka bi bila lista poznatih ličnosti, muzičkih i glumačkih zvezda, modnih kuća i brendova, modnih časopisa i događaja koje je Đuka oplemenila svojim frizurama. Zaključak svih njenih saradnika je isti: Nema frizera u Srbiji koji uživa toliko poštovanje kolega i modnog sveta kao ona!

Ne postoji dama sa srpske muzičke scene koja nije nosila njene kreacije od kose, a ne postoji ni manekenka i modni fotograf koji nije sarađivao sa njom.

Nosilac je nekoliko nagrada za najbolje frizure na prestižnim modnim događajima – Belgrade Fashion Week i Serbia Fashion Week

Đuka je na zalasku profesionalne karijere. Ali pre nego što se povuče sa scene, želi nesebično da podeli svoje znanje mladim kolegama i da ih podstakne da na kosi ožive svoje ideje!

Пусти видео запис