Salon neće raditi od 15. do 31. jula, zbog godišnjeg odmora.

NAJBOLJI ŽENSKI FRIZER SRBIJE

Tijana Ilić je profesionalnu karijeru započela 1999. godine na vodećoj srpskoj frizerskoj akademiji, gde se i rodila ljubav prema ovoj profesiji.

Nosilac je nekoliko prestižnih priznanja:

2019 – Ženski frizer godine Srbije
2021 – Gold Winner Color Artist – NTVA Wella Professionals
2022 – Edukator i internacionalni sudija

Usavršavala se na prestižnim međunarodnim seminarima u Londonu -“Salon International”, Barseloni i Madridu – “Universidad de la Imagen”, osvajala nagrade i svojim frizurama privlačila pažnju najvećih svetskih frizerskih stručnjaka. Radila je u renomiranim salonima u Beogradu, a sada radi u sopstvenom studiju.

1.

Tokom 25 godine duge karijere radila je na mnogobrojnim reklamnim, televizijskim i filmskim projektima za domaće i inostrano tržište. Sarađuje sa vodećim modnim časopisima Elle, Grazia, Esquire, Icon, Lepota i zdravlje, a svake godine je i deo “Belgrade Fashion Week-a”.

2.

U Tijanin studio dolaze dugogodišnji klijenti verni umeću i neprestanom traganju za novim inspiracijama. Nepresušni talenat koristi za osmišljavanje frizura, promenu imidža, stilizovanje javnih i estradnih ličnosti.

Tijana Ilić
25
godine iskustva
"Ubeđena sam da zadovoljstvo u poslu stvara savršenstvo u radu."
Tijana Ilić

Frizerski potpis ostavlja na brojnim modnim editorijalima, naslovnim stranama časopisa, radi na snimanju reklama, video spotova. Tijana osmišljava i realizuje frizure televizijskim voditeljima, pevačicama, glumcima, poslovnim ženama, ali i mladim ženama koje žele da budu autentične. 

Bila je angažovana za kreiranje vizuelog identiteta u mnogim filmskim, pozorišnim i televizijskim projektima, kako savremene tematike, tako i onih koji su dočaravali prethodne epohe. 

Neprestano traga za novim izvorima inspiracije. Kada zamisli frizuru, poput umetnika, danima razmišlja o realizaciji ne libeći se da koristi netipične materijale, stare tehnike, nauči nove, zatraži savet iskusnijih kolega.