Salon neće raditi od 15. do 31. jula, zbog godišnjeg odmora.

Klub umetnika frizera

Dobrodošli na adresu gde se neguje umetnički pristup frizerskoj veštini i sloboda da svojim radom pokažu ko su, a ujedno da veštinom, inspiracijom i kreacijom omoguće klijentima da budu ono što jesu.

Tijana Ilić posao frizera doživljava kao umetnost, nepregledno polje kreativnosti u kome su kosa i frizure najlepši materijal za inovacije.

Vođena tom željom 1. oktobra 2020. godine pokrenula je Klub umetnika frizera sa ciljem da se očuva i promoviše frizerska delatnost kao umetnička, ali i da se podigne svest frizera o važnosti stvaranja sopstvenog profesionalnog stila, a kroz zajedničko delovanje okupljenih kolega i profesionalaca iz sveta mode, muzike, pozorišta i filma.

Zajednički cilj je da se čuva tradicija, a istovremeno i kreiraju novi trendovi.

Misija Kluba razvijanje svesti o tome da je frizer umetnik u čijim rukama je najfiniji materijal za oblikovanje.

Klub je istovremeno omaž legendama beogradskih salona. Profesionalcima, umetnicima, majstorima koji su prethodnih decenija donosili nove trendove, tehnike, priznanja sa takmičenja, koji su spremni da nesebično dele znanje i iskustvo sa mlađim kolegama.

U Klubu se poštuju sve forme klasičnog frizerskog obrazovanja. Pored domaćih majstora, gosti Kluba su bili i svetski priznati edukatori Šeron Blejn iz Australije, Aili Pus iz Estonije i Tomas Žirard iz Francuske. Svetske majstore frizeri iz Srbije i regiona su do sada mogli da vide samo u velikim evropskim regionalnim centrima, a sada po prvi put u Beogradu.

Klub nastavlja svoju misiju da najzapaženije svetske edukatore dovodi u Beograd i frizerima pruži priliku da kroz savremene edukacije prate nove tendencije, razmenjuju ideje, inspirišu se, ali i upoznaju i druže sa kolegama i umetnicima iz celog regiona.