Ne propustite najpopularniju edukaciju u 2023. godini – SHARON BLAIN, najbolji svetski edukator stiže u Beograd – LONG HAIR MASTERCLASS – 16, 17 i 18. maj

Klub umetnika frizera

Dobrodošli na adresu gde se neguje umetnički pristup frizerskoj veštini i sloboda da svojim radom pokažu ko su, a ujedno da veštinom, inspiracijom i kreacijom omoguće klijentima da budu ono što jesu.

Tijana Ilić posao frizera doživljava kao umetnost, nepregledno polje kreativnosti u kome su kosa i frizure najlepši materijal za inovacije.

Vođena tom željom 1. oktobra 2020. godine pokrenula je Klub umetnika frizera sa ciljem da se očuva i promoviše frizerska delatnost kao umetnička, ali i da se podigne svest frizera o važnosti stvaranja sopstvenog profesionalnog stila, a kroz zajedničko delovanje okupljenih kolega i profesionalaca iz sveta mode, muzike, pozorišta i filma.

Zajednički cilj je da se čuva tradicija, a istovremeno i kreiraju novi trendovi.

Misija Kluba razvijanje svesti o tome da je frizer umetnik u čijim rukama je najfiniji materijal za oblikovanje.

Klub je istovremeno omaž legendama beogradskih salona. Profesionalcima, umetnicima, majstorima koji su prethodnih decenija donosili nove trendove, tehnike, priznanja sa takmičenja, koji su spremni da nesebično dele znanje i iskustvo sa mlađim kolegama.

U Klubu će se poštovati sve forme klasičnog frizerskog obrazovanja. Pored domaćih majstora, tokom godine gosti Kluba će biti i svetski priznati edukatori: Sharon Blain iz Australije i Thomas Girard iz Francuske. 

Oni će po prvi put u Beogradu držati radionice i predavanja, koje su do sada frizeri iz Srbije i regiona mogli da vide samo u velikim evropskim edukativnim centrima. To će biti jedinstvena prilika da se kroz savremenu edukaciju prate nove tendencije, razmenjuju ideje, podstiče inspiracija, ali i mogućnost da se okupe mladi frizeri i umetnici iz celog regiona.

Dobrodošli!

strelica