Salon neće raditi od 15. do 31. jula, zbog godišnjeg odmora.

Tijana Ilić & Košarkaški Savez Srbije

Tijana Ilić uvek rado učestvuje i u društveno-odgovornim kampanjama, te je pružila podršku ženskoj košarkaškoj reprezentaciji Srbije. “One su ponos Srbije, a ja sam ponosna što sam bila deo njihovog tima makar na jedan dan.” izjavila je Tijana za brojne medijske ekipe koje su prisustvovale događaju.

U saradnji sa Institutom za ženski sport i Košarkaškim savezom Srbije 7. februara Tijana i njen francuski kolega Tomas Žirard bili su deo velike medijske kampanje protiv stereotipa u ženskom sportu. 

U sportskoj hali “Ranko Žeravica” pored terena tokom i posle treninga je bio organizovan frizerski performans stilizovanja reprezentativki, čiji je cilj bio da se ukaže na činjenicu da se žene u sportu svakodnevno susreću sa brojnim stereotipima i da se pokaže kako sportistkinje izgledaju van terena i da i one, poput ostalih žena, imaju svoje navike, omiljene tretmane i rituale lepote.

Sportska borilišta su rezervisana za “krv, znoj i suze”, ali su van terena naše sportistkinje oličenje elegancije, šarma i ženstvenosti.

Пусти видео запис