Salon neće raditi od 15. do 31. jula, zbog godišnjeg odmora.

Workshop svečanih frizura
Šeron Blejn & Aili Pus

Klub umetnika frizera je 16. i 17. maja organizovao Workshop svečanih frizura jedne od najboljih edukatorki na svetu ŠERON BLEJN, koja je u okviru svoje završne svetske turneje, po prvi put došla u Beograd.

Šeron Blejn je zajedno sa Aili Pus iz Estonije održala dvodnevnu radionicu svečanih frizura u hotelu Holiday Inn. Šeron je jedan od najcenjenijih edukatora među frizerima širom sveta, pa su na njenu radionicu u Beogradu, pored frizera iz Srbije, došli i frizeri iz Nemačke, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Bugarske.

Poštujući profesionalne standarde koje zahteva edukacija vrhunskog svetskog stručnjaka, Klub umetnika frizera je u organizaciji otišao i korak dalje, tako da je organizacijom, prostorom i uslovima za rad bila oduševljena i sama Šeron, koja je tokom više od 55 godina profesionalnog rada gostovala i radila na najvećim svetskim scenama.

Iskustvo i znanje koje je Šeron prenela polaznicima, po njihovim rečima, je nešto što do sada nisu doživeli i što im je bilo inspiracija da posao frizera nastave da obavljaju sa još više kreativnosti i posvećenosti.

Пусти видео запис

Šeron Blejn (Australija)

Šeron Blejn iz Australije je svetska ikona stilizovanja kose i jedna od najcenjenijih edukatora kada su u pitanju svečane i avangardne frizure.

Ona je legenda u svetskoj industriji lepote i kod nje slavni frizeri dolaze na obuku, kada treba da pripreme svetske filmske i muzičke zvezde za crveni tepih.

Ne postoji frizer na planeti koji ima više od 55 godina iskustva i više od 500 nagrada širom sveta. Nadmašila je sve, podučavajući i inspirišući desetine hiljada frizera širom sveta, a sada je prvi put u Srbiju.

Ove godine završava svoju profesionalnu karijeru i sa svetske pozornice odlazi u velikom stilu organizujući završnu turneju na pet kontinenata.

Workshop i Seminar svečanih frizura u organizaciji Kluba umetnika frizera Tijana Ilić su bili poslednja prilika za frizere iz Srbije i regiona da vide Šeron Blejn uživo kako pokazuje svoju genijalnost stilizovanja kose.

Aili Pus (Estonija)

Aili Pus iz Estonije je učenica i naslednica slavne Šeron, a njene kreacije od pletenica prevazilaze najmaštovitije inspiracije.

Već 20 godina sa puno strasti radi sa kosom, a tu svoju strast već godinama prenosi i studentima Hair Art Akademije u Talinu. Njene umetničke frizerske radionice su veoma popularne u Estoniji, Litvaniji, Belgiji, Los Anđelesu, Montrealu i Las Vegasu. Poslednje tri godine je glavni asistent Šeron Blejn na njenim globalnim turnejama.

Ona je umetnik i edukator za poznati svetski brend za kosu GHD, ali i za druge proizvode za kosu brendova iz Estonije, Poljske, Nemačke, Litvanije i Letonije.

Učestvovala je i osvajala nagrade na mnogim međunarodnim takmičenjima na kojima je prikazala širok spektar zapanjujućih frizura za venčanja, crveni tepih, slavne ličnosti, pa sve do ekstremnih, ali prelepih avangardnih formi.

Njen inovativni pristup pravljenju frizura ispiriše, motiviše i povećava samopouzdanje svih njenih učenika.