Salon neće raditi od 15. do 31. jula, zbog godišnjeg odmora.

Seminar - Kraljice stilizovanja kose
Tijana Ilić, Šeron Blejn i Aili Puss

Kraljice stilizovanja kose iz Australije, Estonije i Srbije udružile su svoje talente i 18. maja u Dorćol Platzu održale Frizerski događaj godine u organizaciji Kluba umetnika frizera.

Na Seminaru stilizovanja kose Šeron Blejn, Aili Pus i Tijana Ilić su pred više od 100 frizera pokazale raskošnost svojih talenata, kreativnosti i inspiracije. Seminar se sastojao iz dva dela – svečane frizure i avangardne frizure.

U prvom delu seminara vrsne edukatorke su predstavile po dve forme modernih svečanih frizura koje su ponele poznate manekenke, a koje su bile stilizovane u skladu sa frizurama.

Potom su Šeron Blejn i Aili Pus pokazale svoje višedecenijsko iskustvo u pravljenju avangardnih formi, te su manekenke na glavama ponele prava umetnička dela.

Edukatorke su precizno objasnije svaki svoj potez i ideju, te su polaznicima otkrile detalje koji su važni za krajnji izgled svake frizure, ali i kako da prevaziđu probleme na koje mogu naići tokom rada.

Poslednji segment seminara je bio muzičko iznenađenje na radost svih prisutnih, kada se na sceni pojavila naša zvezda Zoe Kida koja je za kraj uživo izvodila svoje hitove, a premijerno je prikazan i spot za njenu poslednju pesmu “Sunce”, u čijoj realizaciji je učestvovala i Tijana.

Sve je bilo ispraćeno vrhunskom produkcijom, tako da je seminar prevazišao nivo klasičnog frizerskog događaja, već je bio modno-scenski spektakl.

Пусти видео запис