Salon neće raditi od 15. do 31. jula, zbog godišnjeg odmora.

Masterclass šišanja
Tijana Ilić & Tomas Žirard

Klub umetnika frizera Tijana Ilić je u februaru mesecu organizovao i gostovanje prvog inostranog predavača, kada je sa francuskim majstorom Tomasom Žirardom održala izuzetno posećen i uspešan Masterclass šišanja.

Tijana i Tomas su ukrstili makaze i pokazali tehnike šišanja koje su polaznicima omogućile da unaprede i osveže svoj način rada i svojim klijentima ponude nove i moderne forme.

Tomas je doneo inovativne ideje i francuske trendove šišanja za sezonu proleće-leto 2023, a Tijana je pokazala tehnike šišanja kratkih frizura po kojima je prepoznata od strane mnogih frizera i mušterija.

Specijalni gosti Masterclass-a su bile naše slavne košarkašice na čelu sa selektorkom ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marinom Maljković, koju je Tomas pred polaznicama šišao.

Tomas Žirard (Francuska)

Tomas Žirard je trenutno jedan od najistaknutijih frizera na pariskoj sceni, a godinama radi u prestižnom salonu u Galeriji Lafajet. Njegova tehnika šišanja je jedinstvena i specifična po tome što šiša isključivo na suvoj kosi. Njegov moto je da nema pravila i ograničenja u kreiranju frizura, već da je najvažnije poštovati autentičnost osobe i ulepšati je da ne mora svakodnevno da radi na svojoj kosi.

Tomas je tvorac koncepta online šišanja. Naime, tokom Covid pandemije je pomagao ljudima da sami šišaju kosu preko Zoom-a. Po završetku pandemije nastavio je da deli savete preko svog YouTube kanala.

Tomasov učitelj je njegov otac Filip Žirard, koji je bio jedan od najbližih saradnika legendarnog Žan Mark Maniatisa, a po ugledu na njih je nastavio da radi i obuke mladih frizera.

Пусти видео запис